Novo razočaranje za Zvereva – ispao u četvrtfinalu, a bio prvi nosilac na turniru

Tenis 25. okt 202422:59 0 komentara
Susan Mullane-USA TODAY Sports

Lorenzo Musetti plasirao se u polufinale ATP turnira u Beču, nakon što je u četvrtfinalu pobedio Alexandera Zvereva rezultatom 2:1, po setovima 2:6, 7:6 (5), 6:4.

Meč je trajao dva sata i 39 minuta, a Zverev je kao treći teniser svijeta i prvi nosilac na turniru ispao od Musettija koji je 17. na ATP listi.

Njemački teniser je prvi set osvojio pošto je dva puta oduzeo servis Musettiju i činilo se da će nastaviti seriju pobjeda.

U drugom setu su oba tenisera napravila po jedan break, mada je Zverev propustio nekoliko velikih prilika da još koji put oduzme servis rivalu i vjerovatno tako zatvori meč. Musetti je stigao do tie-breaka i tamo bio bolji rezultatom 7:5, takođe nakon preokreta, pošto je Zverev vodio sa 3:0.

Italijanski teniser je treći set dobio poslije dva breaka, a Zverev je do kraja uspio da vrati samo jedan.

Musetti će u polufinalu turnira u Beču igrati protiv Britanca Jacka Drapera, koji je ranije pobedio Čeha Tomaša Mahača rezultatom 6:3, 3:6, 6:1.

╰┈➤ Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad, pridružite nam se i na WhatsApp kanalu klikom ovdje

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!