Školska čistačica slala intimne fotografije maloljetnom učeniku, imali i „nedozvoljene odnose“: Policija u telefonu pronašla blud i razvrat

Svijet 19. jan 202413:01 1 komentar
Endi Pejdž Rozafort Foto: CT State Police

Američka javnost je doživjela veliki šok prije nekoliko mjeseci kada je Endi Pejdž Rozafor, školska čistačica iz Nju Ferfilda u Konektikatu, uhapšena nakon što je imala seksualne odnose sa tinejdžerom i zbog toga što mu je slala gole slike i snimke na kojima masturbira. Ni nakon više mjeseci od kako je ovaj slučaj otkriven, ne prestaju da šokiraju detalji iz istog.

Rozafor je, prema navodima, koristila Instagram kako bi dječaku slala svoje gole fotografije i snimke, a potom imala i seksualni odnos sa njim.

Policija je počela istragu o njenom ponašanju nakon što je drugarica dječaka to rekla njegovim roditeljima, koji su naknadno prijavili policiji jer su sumnjali na seksualni napad. Rozafort je također optužena da je slala video snimke na kojima masturbira i tražila od dječaka da uzvrati svojim golim slikama.

U policijskom izvještaju se navodi da je momak imao seksualni odnos u vozilu sa čistačicom, ali je „prekinuo odnos jer je počeo da se osjeća čudno zbog toga“.

Čistačica je platila kauciju od 100.000 dolara i puštena je pod uslovom da nema kontakt ni sa jednim maloljetnikom osim sa svojom djecom i više joj nije dozvoljeno da koristi društvene mreže.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare