Nihad Kreševljaković i Nermina Kapetanović gosti Novog dana

Vijesti 26. mar 201814:43 > 14:46
N1

Nermina Kapetanović, zamjenica predsjedavajuće zajedničke komisije za evropske integracije PS BiH i Komisije za vanjske poslove PS BiH govori za Novi dan. Naše teme su odnosi između BiH i Hrvatske, te aktuelna politička situacija.

Za komentar aktuelnih događaja u BiH kroz naslovnice dnevnih novina danas je zadužen Zoran Šarenac – urednik dvosedmičnog lista Faktor. Uživo smo u Banjaluci.

58. izdanje Internacionalnog teatarskog festivala MESS održat će se od 29. septembra do 6. oktobra 2018. godine i publici će prikazati predstave sa četiri kontinenta. Povodom Svjetskog dana teatra koji se obilježava danas – Direkcija festivala MESS tradicionalno objavljuje detalje programa. Gost Novog dana Nihad Kreševljaković – direktor Internacionalnog teatarskog Festivala MESS.

Od danas i mali kućni ljubimci dobijaju svog stomatologa. Naime, u 11 sati na Veterinarskom Fakultetu u Sarajevu otvara se prva bh. stomatološka ordinacija za male kućne ljubimce koji će imati potpunu stomatološku uslugu od ultrazvučnog uklanjanja zubnog kamenca sa poliranjem zuba, otklanjanja zubnih nepravilnosti, ekstrakcije zuba, pa sve do liječenja parodontalnih bolesti i stomatitisa. Veterinarski fakultet je educirao kadrove, a na ovaj način dodatno će se educirati i studenti.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.