Govedarica: Krećemo u najveću mirnodobsku bitku

Vijesti 07. sep 201810:08 > 10:21
SzP

Savez za pobjedu je zvaničnu izbornu kampanju počeo u parku Petar Kočić u Banjaluci. Vukota Govedarica, predsjednik SDS-a i kandidat Saveza za predsjednika Republike Srpske, istakao je da političke stranke okupljene oko Saveza za pobjedu kreću u najveću mirnodobsku bitku u ovom bh. entitetu.

Kandidati Saveza za pobjedu za predsjednika Republike Srpske i člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske, Vukota Govedarica i Mladen Ivanić, svečano su otvorili izbornu kampanju u parku „Petar Kočić“ u Banjaluci, te ovom prilikom poručili da žele demokratsku pobjedu na Opštim izborima 2018. godine i bolju budućnost za RS.

“Ja danas, zajedno sa svojim koalicionim partnerima, zajedno sa narodom Banjaluke i Republike Srpske potpisujem ugovor sa narodom i taj ugovor je garancija da ono što mislim, to govorim, a ono što govorim, to ću da radim. Vrijeme je da pređemo sa riječi na djela“, poručio je predsjednik SDS-a i kandidat Saveza za pobjedu za predsjednika Republike Srpske, Govedarica.

SzP

On je dodao da je uvjeren u jednu dostojanstvenu budućnost građana Republike Srpske poslije 7. oktobra i izbora kojima idemo u susret.

“Danas krećemo u najveću mirnodobsku bitku poslije postanka Republike Srpske, koja se Bogu hvala ne vodi oružjem, već se vodi znanjem i obrazovanjem, poštenjem i čestitosti, vodi se radom, marljivošću i odgovornošću“, kazao je Govedarica.

Kandidat Saveza za pobjedu za člana Predsjedništva BiH i aktuelni član Predsjedništva Mladen Ivanić vjeruje da može i da će biti bolje, uz, kako kaže, malo više reda i rada.

“Umjesto prošlosti da gledamo u budućnost, umjesto izolovanosti da budemo dio savremenog društva, umjesto da se bavimo besmislenim stvarima, da se bavimo ekonomijom, razvojem. Vukota Govedarica i ja možemo biti simboli toga, a ugovor koji je danas potpisan sa narodom je dokument koji će nas obavezati da poštujemo narod i principe iza kojih stojimo“, istakao je Ivanić.

SzP

Predsjednik NDP-a, Dragan Čavić, kaže da su izbori 2018. godine izbori za promjenu stanja u Republici Srpskoj.

“Zrelo je vrijeme za promjenu i kidanje stereotipa. Pozivam građane Republike Srpske da izađu i glasaju i da zajedno idemo ka budućnosti. Mi imamo za to kapacitet i u kratkom vremenskom periodu može doći do pomaka u svim segmentima u Republici Srpskoj, ekonomskom, socijalnom i kulturnom“, zaključio je Čavić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.