Ko je Tomislav Martinović, novi predsjedavajući Doma naroda Parlamenta FBiH

Vijesti 20. feb 201914:29 > 14:44
N1

Tomislav Martinović novi je predsjedavajući Doma naroda Parlamenta Federacije. Član Hrvatske demokratske zajednice i dosadašnji delegat u ovom Domu

VEZANE VIJESTI

Reporterka N1 Aleksandra Tolj javila je da je Jasmin Duvnjak izabran za predsjednika Kluba Bošnjaka u Domu naroda dok je Ivo Tadić izabran za predsjednika Kluba Hrvata.

Martinović je 7.2.1967. godine u Mostaru. Živi u Čitluk. Diplomirani je pravnik,  prema biografiji objavljenoj na stranicama Federalnog parlamenta, doktorant je na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Radno iskustvo: Ministar u Vladi HNK Mostar, zastupnik u Skupštini HNK, delegat u Domu naroda PFBiH, zamjenik predsjedavajućeg Skupštine HNK, predsjedavajući Doma naroda PFBiH

Stranačke aktivnosti i dosadašnji politički angažman: HDZ BiH, član KO HDZ BiH HNK, član Nacionalnog vijeća HDZ BiH, piše u biografiji novoizabranog predsjedavajućeg Doma naroda Parlamenta FBiH.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagrami UŽIVO na ovom linku.