Bijeljina neosvojiva tvrđava za SNSD: Ubjedljiva pobjeda Ljubiše Petrovića

Vijesti 19. mar 202320:38 0 komentara
N1

Bijeljina ostaje neosvojiva tvrđava za SNSD. Na referendumu o opozivu gradonačelnika SDS-ovac Ljubiša Petrović osvojio je gotovo 16.000 glasova prednosti.

“Mislim da ne može ništa da se desi da se to promjeni. 68,11% protiv opoziva 31% za opoziv”, rekao je v.d. predsjednika SDS Milan Miličević.

“Čuli smo, ali nije provjereno da na jednom biračkom mjestu Ljubiša Petrović nije pobjedio”, rekao je on ističući da će Petrović jednako tretirati i to biračko mjesto kao i sva druga.

“Znam da je ponedjeljak prvi radni dan u sedmici i mi ćemo raditi vrlo ozbiljne stvari. U ime SDS zahvaljujem se svim stanovnicima Bijeljine što su vrlo ozbiljno shvatili ovaj referendum i dali svoj glas protiv opoziva”, rekao je Miličević ističući da druga “crvena” strana konstantno pokušava da skrene pažnju sa važnih pitanja.

N1

Pozvao je Vladu Republike Srpske da Narodnoj skupštini predloži odluku o raspuštanju gradske Skupštine koja sada nema legitimitet.

“Ako imaju imalo obraza oni će već večeras podnijeti ostavke”, rekao je Miličević.

Velikom narodnom pobjedom večerašnji rezultat nazvao je Ljubiša Petrović.

“Hvala svim ljudima koji su u prethodnom periodu na atmosferi referenduma učinili sve da ispravnost i odluke koje smo večeras potvrdili zaista dobiju jedan sjaj”, rekao je on.

Zahvalio je PDP-u, Jeleni Trivić “koja je usto tako u prethodnom periodu ukazivala podršku”, ali i Nebojši Vukanoviću lideru Liste za pravdu i red.

“Velika narodna pobjeda koja se dogodila večeras je velika zahvaljujući i građanima koji ne pripadaju političkim opcijama”, istakao je Petrović.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!