Ćosić, Karamehić – Abazović, Ljuca i Numanović u Danu uživo na N1

Vijesti 26. jan 202312:29 0 komentara
N1

U današnjem "Danu uživo" pratimo nastavak sjednice Parlamenta FBiH koji raspravlja o budžetu, ali i onu vlade RS-a gdje se govori o platama. Donosimo reakcije na sinoćnje gostovanje visokog predstavnika Schmidta na N1 televiziji, te pratimo proces formiranja vlasti.

O novom sazivu Vijeća ministara, onome što slijedi, ambasadorskim imenima koja su se pojavila u medijima za “Dan uživo” govori zastupnica NiP-a u Parlamentu BiH, Mia Karamehić – Abazović.

O nesuglasicama unutar SNSD-a koje je prouzrokovalo imenovanje Nenada Nešića na poziciju ministra sigurnosti, paljenju automobila u Istočnom Sarajevu, tablama koje su ga ponovo posvađale sa gradonačelnicom Sarajeva za našu emisiju govori gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić.

U komentaru aktuelnosti sa nama je danas kolega Sead Numanović, novinar i urednik portala politicki.ba.

“Stop raku grlića materice!” sutra poručuje Tuzla, a ovu akciju u brojnim bh. gradovima pod mentorstvom prof.dr. Dženite Ljuca organizuju budući ljekari, mladi studenti medicine. O prevenciji i nužnosti razvoja svijesti, sutrašnjoj uličnoj akciji, ali i HPV vakcini dr. Ljuca danas govori u “Danu uživo”.

Donosimo i najvažnije vijesti iz svijeta sa fokusom na nova zbivanja u Ukrajini, te naš sportski pregled.

Sa vama je danas Emela Burdžović.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!