Čović proslavio 65. rođendan, Dodik na zabavu stigao helikopterom

Vijesti 20. aug 202116:55 7 komentara
Dnevni.ba

Dragan Čović, lider HDZ-a je jučer u Mostaru proslavio svoj 65. rođendan, a na privatnoj zabavi održanoj u Ljetnikovcu Radobolja u Mostaru, prisustvovalo je odabrano društvo.

Među zvanicama bio je Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH, koji bojkotuje rad državnih institucija pa samim time i ne obavlja svoju funkciju, jer je bivši visoki predstavnik Valentin Inzko nametnuo zakon kojim se kažnjava negiranje genocida u Srebrenici i veličanje ratnih zločinaca, stigao je na Čovićevu rođendansku proslavu helikopterom koji je sletjeo na teren stadiona HŠK Zrinjskog.

Dodik je jučer boravio u službenoj posjeti Mostaru, nakon čega se odazvao Čovićevom pozivu na rođendan.

Dnevni.ba
Dnevni.ba
Dnevni.ba
Dnevni.ba
Dnevni.ba

Zajedno s Dodikom i Čovićem, na fešti je bio i Gordan Grlić Radman, ministar vanjskih i evropskih poslova Hrvatske, trenutno najveći zagovaratelj izmjena Izbornog zakona po prijedlogu Hrvatskog narodnog sabora, pišu hercegovački mediji.

Između ostalih, zabavi je prisustvovao i Fahrudin Radončić, lider SBB-a.

Odabrano društvo su na zabavi koja je trajala do ranih jutarnjih sati navodno zabavljali Halid Bešlić i Klapa Intrade, a posebnu pažnju gostiju privukla je i zanimljiva torta napravljena u čast Čovića. Naime, na torti se nalazio grb porodice Čović.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare