Konzum u Hrvatskoj povlači Munchmallow

Ekonomija 09. okt 202315:11 0 komentara
Shutterstock

Hrvatski lanac supermarketa Konzum je saopštio da sa polica svojih trgovina povlači proizvode Munchmallow family 210g i Munchmallow 105g.

Kako prenosi Index.hr, proizvođač je Jaffa d.o.o Crvenka, Maršala Tita 245, 25220 Crvenka, Republika Srbija.

Objasnili su da je glavni razlog povlačenja promijenjena organoleptička svojstva proizvoda. Iz Konzuma su zamolili kupce da provjere da li su kupili navedeni proizvod, odnosno da ga donesu u najbližu Konzumovu prodavnicu, gdje će im biti vraćen novac.

„Izvinjavamo se kupcima na neugodnosti, ali u interesu nam je da svi proizvodi koje stavljamo na tržište budu usklađeni s najvišim kriterijumima kvaliteta i zdravstvene ispravnosti“, zaključili su.

Jaffa: Munchmallow sa rokom trajanja do 15.2.2024. zamijenjujemo svježim proizvodima

Jaffa Crvenka je saopštila da je donijela odluku da zamijeni Munchmallow 105g i 210g sa rokom trajanja do 15.2.2024. svježim proizvodima, zbog izmijenjenog ukusa na pojedinim proizvodima, a svi proizvodi su potpuno zdravstveno bezbjedni za upotrebu, istakli su.

Zamjena proizvoda je skoro u potpunosti završena i na policama u Srbiji i regionu se nalaze proizvodi u novoj ambalaži „Sav od Igre“.

„Jaffa Crvenka ozbiljnu pažnju poklanja kontroli kvaliteta i bezbjednosti, a kako bi u potpunosti bila sigurna u ispravnost proizvoda, zajedno sa akreditovanim laboratorijama kontinuirano sprovodi i obimna dodatna laboratorijska ispitivanja“, zaključeno je u saopštenju kompanije.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!