(FOTO) Jagode, grašak, mrkvice…Veseli karneval na ulicama Mostara

Vijesti 10. feb 202414:06 0 komentara
N1 BiH

'Jedimo zdravo' – tema je karnevala koji se u subotu 10. februara, unatoč oblačnom vremenu i kiši koja je 'prijetila', održao na ulicama Mostara. Povorku su, kao i svih godina do sada, predvodile Mostarske mažoretkinje, a tradicionalno je učestvovala i Hrvatska glazba Mostar.

”Ponosni smo na činjenicu da je mostarski karneval postao nezaobilazan zimski događaj kojeg naši stanovnici s radošću dočekuju i kojeg isprate brojne generacije kako djece tako i odraslih”, poručile su ranije mažoretkinje iz Mostara.

N1 BiH
N1 BiH
N1 BiH
N1 BiH
N1 BiH
N1 BiH
N1 BiH

Zdrava hrana Osvrćući se na ovogodišnju temu karnevala naveli su kako dana živimo u vremenu u kojem su zdrave prehrambene navike prečesto zamijenjene za hranom koja ima slabe nutritivne vrijednosti, koja je nažalost postala glavnica obroka naših najmlađih.

”Ovom temom želja nam je skrenuti pozornost djeci i mladima kako je zdrava hrana prvenstveno jako ukusna a k tome i puno zdraviji izbor za sve nas”, istaknuli su.

Tako se u ovogodišnjoj povorci moglo vidjeti jagode, grašak, mrkvice, ananas i drugo voće i povrće. Veliki i maleni I ove godine povorci su se pridružiti i mališani iz Ustanove Dječji vrtići Mostar sa svojim jedinicama: Radobolja, Mrvica, Kuća od kamena i Zvončić a teme njihovih skupina bile su zaista raznolike: Dalmatineri, Kiki Bombone, Jokeri, Astronauti, More, Svemir i drugi, prenosi Bljesak. 

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!