Građanima pristižu lažni mailovi sa imenom direktora policije RS

Vijesti 13. dec 202211:59 0 komentara
MUP RS

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske obavještava građane da je u posljednjem periodu evidentirano da na e-mail adrese fizičkih i pravnih lica pristižu poruke u kojima je navedeno da postoji informacija da se isti bave nezakonitim aktivnostima u vezi sa pornografijom i zlostavljanjem.

U navedenim mail porukama izvršioci često zloupotrebljavaju imena pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, te je u posljednje vrijeme uočeno da zloupotrebljavaju i ime direktora policije Republike Srpske Siniše Kostreševića.

“Upozoravamo građane da su navodi iz predmetnih imejl poruka lažni, te da su nazivi institucija i imena lica zloupotrebljeni. Savjetujemo građanima da ukoliko dobiju takve e-mail poruke, iste ne otvaraju i ne odgovaraju na njih, te da ukoliko su na bilo koji način oštećeni da to prijave MUP-u RS”, naveli su.

Više informacija o načinima prevara i savjetima za zaštitu građana možete pronaći na internet stranici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske https://mup.vladars.net/, a za više informacija možete se obratiti i na e-mail adresu [email protected].

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!