Kadić, Milanović, Osmenbegović, Okić, Mostić i Anđelić u Danu uživo

Vijesti 26. jun 202415:56 0 komentara
N1

U "Novom danu" u četvrtak gledajte:

Pad prometa nekretninama u BiH, ali i drugim zemljama regije je očit, no da li će to dovesti do pada cijene stanova i kuća tema su o kojoj razgovaramo sa Dinom Osmanbegovićem, bankarskim, finansijskim i ekspertom za nekretnine i Draganom Milanovićem, direktorom agencije za nekretnine iz Banja Luke.

Prema novim statistikama Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), sve je izvjesnije da će ljudi umrijeti od problema povezanih s alkoholom u Evropi nego bilo gdje drugo u svijetu. U BiH je sve veći broj ovisnika o amfetaminima. Alarmantni podaci o alkoholu, ali drogama i ovisnostima pozivaju na hitno djelovanje kako bi se podigla svijest o ovim pitanjima i pružila podrška onima koji se bore s ovim problemima. Gošće “Novog dana” su Rasema Okić, neuropsihijatar, subspecijalista za bolesti ovisnosti i direktorica JU Zavoda za bolesti ovisnosti Kantona Sarajevo i Amata Anđelić, koordinatorica Centra Marjanovac iz Bosanskog Aleksandrovca.

U “Novom danu” doktori savjetuju. Sa Farisom Kadićem, specijalizantom interne medicine razgovaramo kako se nositi sa visokim temperaturama i promjenama vremena, kako koristiti klimu u prostorijama i automobilima, te kako na ispravan način hidratizirati organizam.

Telemach fondacija u znak završnice prvog ciklusa Job Lab programa za 2024. godinu organizirala je studijsku posjetu o kojoj govore Hajdi Mostić, predsjednica Upravnog odbora Telemach fondacije, Ajdin Fejzić, učenik JU Tehničke škole iz Zenice i Anđela Ivanović, učenica JU SŠC iz Foče.

Novosti sa Eura 2024. donosi Semir Mustafić, internacionalne vijesti Esmir Milavić, a vijesti iz kulture i showbiza Andrijana Gavrić.

“Novi dan” gledajte od 8 do 11 sati.

Sa vama je sutra Sanela Dujković.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!