„Linglong“ o snimku: Nisu ubili mačku nego zeca, otpustili smo ih

Vijesti 12. okt 202118:13 0 komentara
Scs

Povodom video klipa koji se u toku jučerašnjeg dana pojavio na internetu, a tiče se dešavanja na gradilištu fabrike Linglong u Zrenjaninu, oglasila se pomenuta kompanija iz koje tvrde da su detaljno ispitali slučaj dranja životinje od strane radnika. Kako navode, na snimku nije ubijena mačka, već ulovljeni zec, a radnici su otpušteni.

„Tačno je da je pomenuti snimak nastao na gradilištu naše kompanije, a akteri snimka su zaposleni kod našeg podizvođača, zaduženog za izvođenje radova na izgradnji fabrike. Takođe, internom istragom utvrđeno je da je životinja sa snimka već ulovljeni zec, a ne mačka, kog je neko od lokalnih stanovnika donOo radnicima. Nakon pribavljanja činjenica o tome šta se tačno desilo, kompanija je uputila svoj protest podizvođačkoj firmi čiji su ovo radnici, uz zahtJev za njihovo momentalno otpuštanje i udaljavanje sa gradilišta.”

Stav kompanije je da je ovakvo ponašanje nedopustivo, budući da su briga o životnoj sredini i životinjama jedan od glavnih postulata u našem poslovanju. Kompanija Linglong će nastaviti da brine o zajednici u kojoj posluje, trudeći se da se ovakve situacije više ne ponavljaju“, navodi se u saopštenju kompanije.

Podsjetimo, pomenuti snimak juče je osvanuo na mrežama.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!