Marinković Lepić, Vukanović, Hadžović i Knezović u Danu uživo

Vijesti 12. jan 202315:45 0 komentara
N1

“Dan uživo” se ovog četvrtka između ostalog, referira na proces formiranja Savjeta ministara BiH. Kada će biti okončane provjere kandidata, hoće li pojedina imenovanja dovesti do novih turbulencija u koaliciji?

Jučerašnja sjednica Predstavničkog doma Parlamenta FBiH, odnosi unutar većine,nacrt budžeta, formiranje federalne vlasti, stanje u Osmorci nakon predlaganja kandidata za sastav Savjeta ministara – teme su za razgovor sa članicom predsjedništva Naše stranke, predsjedavajućom Predstavničkog doma Parlamenta FBiH, Mirjanom Marinković Lepić.

Je li uspio jučerašnji protest u Trebinju, da li je novi tarifni sistem za obračun struje u RS diskriminatoran, kome se pogoduje pri kupovini firme “Komsar Energy” od strane Elektroprivrede RS, može li se opozicija konsolidovati nakon poraza na oktobarskim izborima – pitamo Nebojšu Vukanovića, poslanika u NSRS, predsjednika Liste za pravdu i red.

Osvrt na aktuelne bh. teme, od formiranja vlasti, preko turbulencija u Osmorki, do reakcija na defile u Istočnom Sarajevu 9. januara – daje novinar, kolumnista Danijal Hadžović.

„Čovjek zvani činjenica” četvrti je singl sa nadolazećeg albuma grupe “Zoster” koji će nositi naziv “Najgori”. O novim pjesmama, ali i glumačkim poduhvatima kojima je u posljednje vrijeme, čini se, više posvećen, nego li muzici – razgovaramo sa frontmenom “Zostera” Mariom Knezovićem.

Ni ovog puta neće izostati svjetske, sportske i servisne vijesti.

Vaš domaćin u „Danu uživo“ od 16 do 18:30h je Dalibor Mrdić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!