Novi dan: Čudesni Ismail Barlov i reprezentacija BiH u sjedećoj odbojci

Vijesti 05. sep 202414:12 0 komentara
N1

U Novom danu sutra gledajte:

Čudesni Ismail Barlov sa ostvarenim snovima i olimpijskom medaljom oko vrata. Čudesan i njegov trener Amel Kapo i njegov moto da su u vodi svi jednaki. Dječak od 13 godina osvojio je srebrnu medalju u utrci 50 metara prsno, osvajač zlatne medalje od njega je stariji čak 32 godine. Ismail Barlov i Amel Kapo uživo iz Pariza gosti su Novog dana.

Šta pokazuje monitoring predizbornih aktivnosti za Lokalne izbore 2024. koje su pratili terenski posmatrači i istraživači Transparency internationala BiH. Uživo smo u Banjaluci, gošća Novog dana je Ivana Korajlić – izvršna direktorica Transparency internationala.

Od 6. do 10.septembra biće održan 12. internacionalni festival srednjoškolskog teatarskog stvaralaštva Juventafest. Ove godine publiku očekuju predstave srednjoškolskih teatarskih grupa iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine. Osim predstava tu su i radionice za učenike ali i za nastavnike. Gošća Novog dana selektorica Festivala Emina Omerović.

Reprezentacija BiH u sjedećoj odbojci je u finalu Paraolimpijskih igara u Parizu. BH reprezentacija na Paraolimpijskim igrama učestvuje sedmi put, do sada је osvojilа dva zlata, tri srebra i jednu bronzu. Selektor reprezentacije Ifet Mahmutović uživo iz Pariza gost je Novog dana.

Edin Bavčić – trener i tim menadžer 3X3 košarkaške reprezentacije Austrije i Vienna teama uživo iz Beča govori za Novi dan. Nekadašnji krilni centar košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine nakon 70 godina donio je medalju za Austriju.

S Vama je Alma Dautbegović – Voloder.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad  

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!