Novi dan: Više aviolinija za bolji turizam u BiH

Vijesti 30. nov 202313:21 0 komentara
N1 BiH

Sutra u Novom danu gledajte:

Šta konkretno znači za turizam u BiH dolazak novih avioprevoznika, otvaranje novih aviolinija? Gosti Novog dana Vedrana Vikić – Musić direktorica Sektora aerodromskih usluga na Međunarodnom aerodromu Sarajevo i Haris Fazlagić – direktor Turističke zajednice Kantona Sarajevo.

Prvi decembar širom svijeta obilježava se kao Svjetski dan borbe protiv HIV – AIDS-a. Prim. dr. Vesna Hadžiosmanović, specijalista infektolog, predsjednica Udruženja “HOPE” gošća je Novog dana. Kolika je stopa testiranja na HIV poslije Covid – pandemije u BiH, ima li razloga za zabrinutost?

U Sarajevu se svake godine u organizaciji međunarodne zajednice održava „Diplomatski zimski bazar“, a sav prihod od ove manifestacije namijenjen je malim organizacijama koje rade na pomoći djeci i mladima u nepovoljnom položaju širom Bosne i Hercegovine. Prošle godine prikupljeno je 234.000 KM. Danas govorimo o Diplomatskom zimskom bazaru, naše gošće su članice organizacionog odbora.

U okviru UEFA Lige nacija seniorska ženska reprezentacija BiH u naredna dva kola sastaće se sa selekcijama Slovenije i Bjelorusije. Slovenija će 01.12. ugostiti reprezentaciju BiH u Kopru, a drugi susret igra se 5.12. u Zenici. Nakon četiri odigrana kola reprezentacija BiH se sa osam bodova nalazi na prvoj poziciji u Ligi B, grupi B4. Uživo smo u Kopru, za Novi dan govore selektorica i reprezentativke BiH u fudbalu.

Vijesti iz svijeta priprema Esmir Milavić, iz sporta Semir Mustafić, iz šoubiznisa Adrijana Gavrić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!