Oglasio se i vozač Centrotransovog autobusa koji je fizički izbacio stariju ženu: Mjesecima pravi probleme, čovjek ‘pukne’ u jednom momentu

Vijesti 06. dec 202317:43 0 komentara
Printscreen Crna hronika

Na društvenim mrežama je prije nekoliko dana objavljen snimak na kojem se vidi kako vozač Centrotransovog autobusa fizički izbacuje stariju ženu iz vozila.

Naime, na snimku se vidi prvo verbalni sukob, a potom dolazi i do fizičkog izbacivanja žene iz autobusa.

“U ovaj autobus nećeš ući. Nema Boga da ćeš se voziti. Starija žena me je koštala 170 KM”, govorio je vozač.

No, sada se za portal Crna hronika oglasio i vozač Centrotransa, Abaz Radoš.

“Nesporazum nije nastao zbog karte. Znači nije se radilo ni o kakvoj karti. Ta gospođa dotična meni dolazi u autobus malo jače od šest mjeseci i pravi problem”, tvrdi za portal Crna hronika Abaz Radoš.

Potom je dodao:

“Prvi incident mi je bio kada je razbila telefon u Hrasnici na okretalištu. Nije htjela da izađe iz autobusa, a ja sam imao pauzu. Znala je dolaziti, namjerno ukesama donese smeće i raspe po autobusu. Ja znam da nisam trebao to uraditi, ali svaki čovjek pukne u jednom momentu, odu živci.

Nije bila riječ o karti. Njoj niko nije tražio akrtu i nije bila sporna karta. Nisam je trebao baš onako fizički uhvatiti. Ja sam nju samo spustio iz autobusa i ona se sama bacila prema naroddu i počela vrištati. Krivo mi je. Morat ću tražiti novi posao”, naveo je.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!