Prepirka se nastavlja: Konaković rekao Dodiku “da veže konja gdje mu aga kaže”, a ovaj mu odgovorio “da se primio kao saučešće”

Vijesti 26. jun 202408:45 0 komentara
N1

Nakon što je Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske rekao da će objaviti ekskluzivni videosnimak Elmedina Konakovića, ministra vanjskih poslova Bosne i Hercegovine iz Luksemburga gdje je bio na sastanku sa EU i ministrima Zapadnog Balkana, pa se na kraju našalio i objavio isječak iz filma "Tri karte za Hollywood", prepirka ovog dvojca se opet nastavila.

Naime, na objavljenom isječku iz navedenog filma nalazi se Velimir Bata Živojinović koji govori: “Ja Rusiju sanjam svaku noć”, što je zapravo aludiranje na izjave Konakovića da su za situaciju u Bosni i Hercegovini krivi političari pod malignim ruskim utjecajem.

Dodik najavio ekskluzivni snimak Konakovića iz Luksemburga pa objavio isječak iz filma

Nije trebalo proći mnogo vremena da se oglasi Konaković koji je na kraju na društvenoj mreži “X” poručio:

“Sinoć galamdžija, a danas šaljivdžija. Drami, prijeti, kuka, plače, al’ na kraju konja veže gdje mu aga kaže”, napisao je Konaković koji je i prije ovog napisao status na istoj društvenoj mreži, a koji se opet odnosi na ovu temu:

“Dodik je samo naljutio šefa i uplašio špijuna-snimatelja (vidio sam ga nenaspavanog danas u Lux), a na kraju nije objavio nikakav snimak, kako sam i najavio. Ovih ću dana našoj javnosti od riječi do riječi objasniti sve što se dešavalo i govorilo u Luksemburgu, do detalja”.

Ubrzo nakon toga mu je na istoj društvenoj mreži odgovorio i Dodik:

“Dino, bolan, znao sam da si levat, ali da si toliki levat, nisam ni pretpostavljao. Svi su još sinoć shvatili da te sprdam, samo si se ti primio k'o saučešće”.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!