Stevandić najavio dolazak Ane Brnabić i gostiju iz Srbije na miting ‘Srpska te zove’

Vijesti 18. apr 202413:14 0 komentara
N1/F.Z.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio je da Srbi neće dozvoliti da ih targetiraju kao narod, a da će na večerašnjem mitingu "Srpska te zove" u Banjaluci biti i predsjednik Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković kao izaslanik predsjednika Srbije.

Stevandić je, uoči posebne sjednice Narodne skupštine, na kojoj će biti razmatran Izveštaj Međunarodne komisije za Srebrenicu, koju je formirala Vlada Srpske, kao i prijedlozi izbornog zakona, zakona o imunitetu i referendumu i velikog mitinga “Srpska te zove”, rekao da će to biti jedno od najvećih okupljanja naroda ikad.

“Pokazaćemo da postoji manifestna volja naroda, a ne samo ona koja je oličena u poslanicima i odlukama Narodne skupštine, koja je, takođe rezultat, volje naroda”, istakao je Stevandić.

Podsjetimo, protiv Rezolucije o Srebrenici u UN-u već izvjesno vrijeme lobiraju struje iz RS i Srbije. Na Trgu Krajine u Banjaluci večeras je tim povodom zakazan i narodni miting nazvan “Srpska te zove”, koji bi trebao početi danas u 18.

Suprostavljajući se Rezoluciji o Srebrenici: Večeras Dodikov miting na Trgu Krajine, pojedini gosti iz Srbije potvrdili dolazak

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!