Uhapšen poznati političar iz Prijedora, tukao se, pa napao policajce

Vijesti 11. jan 202409:41 0 komentara
BN

Poznati prijedorski političar Milan Tubin uhapšen je sinoć u tom gradu zbog sumnje da je učestvovao u tuči potvrđeno je za N1.

Tubin je navodno napao i policajce koji su došli na intervenciju. Tubin je dugo godina bio predsjednik Gradskog odbora SDS Prijedor, a nakon toga je prešao SPS pa zatim u SP. Jedan je od rijetkih političara koji je u jednom mandatu promijenio tri stranke.

“Policijski službenici Policijske uprave Prijedor 10.01.2024. godine oko 18,20 časova postupili su po prijavi da je na sportskom terenu u Prijedoru u toku tuča između dva lica. Utvrđeno je da se radi o licima M.T. i M.T. iz Prijedora. Prilikom intervencije jedan od učesnika odbio je da postupi po naređenju i verbalno i fizički nasrnuo na policijskog službenika, a prilikom lišenja slobode pružao je aktivan otpor. U toku je rad na kompletiranju predmeta nakon čega će se protiv M.T. Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor dostaviti izvještaj za počinjeno krivično djelo „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“, dok će se za oba lica dostaviti izvještaj za krivično djelo „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“. saopšteno je iz PU Prijedor.

Milan Tubin je u  vrijeme dok je bio poslanik u Narodnoj skupštini RS pijan automobilom udario tinejdžerku (16) na pješačkom prelazu u Prijedoru. Takođe 2020. je fizički nasrnuo i ošamario predsednika Boračke organizacije grada Prijedora Zorana Predojevića.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!