Vukanović: Šahovnica vam je u centru Banjaluke, srbende i patriote!

Vijesti 21. dec 202214:43 1 komentar
Screenshot

"Jadna majko jadnih svatova“, citirao je preminulog poslanika SNSD-a iz Hercegovine Radovana Bjelogrlića, aktuelni narodni tribun Nebojša Vukanović koji se bunio jer od predloženih imena, nema nijednog ministra sa istoka, posebno iz Hercegovine.

Optužio je premijera da ima nekretnine na Jahorini koje je uknjižio na tuđe ime, a imovinu je stekao korupcijom i zloupotrebom položaja.

Takvu informaciju ranije je objavio i novinar Zoran Šarenac, ali je Vlada RS demantovala.

“Vojin Mitrović je ugledni privrednik, jel’ de, imao je firmu Oktan promet, u ratu imao monopol u trgovini naftom. Mi danas nakon 30 godina nismo raščistili račune između Dodika i Mitrovića, zato je on ministar”, kazao je Vukanović.

Vukanović iz Liste za pravdu i red je predloženu Vladu nazvao marionetskom.

“Mlatite praznu slamu, razorili ste obrazovni sistem, pričate o demografskoj obnovi a nema ni jedna opština sa pozitivnim prirodnim priraštajem. Ovo je crni ekspoze tamne vlade i beznađa. Za to su zaslužni i građani, glasali su čim kažu tri prsta i Srbija do Čada, do Tokija…”, konstatovao je.

Danke Dautchland, ili Danke Schmit pitao je Vukanović zbog političke pozicije Hrvata:

“10% Hrvata odlučuje o Vladi Republike Srpske, Savjetu ministara Bosne i Hercegovine i Vladi Federacije BIH. To je njihova snaga, naša slabost”, dodao je Vukanović.

Komentarisao je i predloženog ministra unutrašnjih poslova RS koji je stigao iz “državne bezbijednosti“…

“Iskoristio je Dodik priliku da skloni Lukača, jer mu je bio previše moćan. Crveno-zeleno-crna koalicija na djelu, jer u Vladi ima i pripadnik Armije RBiH Sevlid Hurtić. Je li Vam to srpstvo gospodine Stevandić, srpstvo se brani na Cetinju, ko i ja, gdje sam, dobio batine. Ajte sa mnom u Hrvatsku kad je Oluja, na Kosovo. Vi srbujete i stavite Sevlida Hurtića koji je štampao brošuru da su Srbi agresori, genocidni, zločinci, i Bošnajci se stide tog priručnika za 9.razred. Nemate ni riječi o otcjepljenju, šahovnica u centru Banjaluke, srbende i patriote!”, poručio je Vukanović.

Hurtić je kratko replicirao Vukanoviću te rekao da je sve pokušaj da se zavadi narod.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare