Pet stvari koje muškarce čini ljubomornima

Lifestyle 25. dec 201619:36 > 19:39
Izvor: Pixabay

Istina je da su žene sklonije iskazivanju ljubomore, no to ne znači da muškarci nemaju problem s njom.

Ljubomora je tipično ženski “poremećaj”, zar ne? Tako bi se barem moglo činiti neupućenom promatraču koji je navikao na ženske ljubomorne ispade, piše Index.hr.

Istina je da su žene sklonije iskazivanju ljubomore, no to ne znači da muškarci nemaju problem s njom. Oni ju samo znaju dobro sakriti, a evo što ih najviše smeta:

Naši muški prijatelji

Koliko god tvrdili da im ne smetaju, većina muškaraca jednostavno ne voli kad se previše družimo s našim muškim prijateljima. Nije stvar u tome da ne vjeruju nama – ne vjeruju njima, barem je to ono što će nam reći.

Zainteresirani muškarci

Kad vide da nam se netko upucava, reći će da im je to samo kompliment, ali duboko u sebi, muškarci kipe od ljubomore kad se netko drugi mota oko nas.

Pažnja na društvenim mrežama

Odavno je poznato da prosječna žena na običnu sliku dobije puno više lajkova i komentara nego prosječni muškarac. Manje je poznato da prosječnom muškarcu pažnja koju dobivamo smeta, a još manje da mu smeta jer se zbog toga osjeća zapostavljeno.

Naša seksi odjeća

Ako je samo za njega, to je sasvim u redu, no prosječni muškarac će biti poprilično ljubomoran ako vidi da “takve” idemo van.

Naši bivši

Pogotovo ako imamo nešto lijepo za reći o njima. Iako naš sadašnji dečko najčešće nema razloga za brigu o našem bivšem dečku, ljubomora je jednostavno jača od njega.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.