Pogledajte šta vas čeka u februaru na osnovu prvog slova vašeg imena

Lifestyle 09. feb 202309:16
Olya Kobruseva/ Pexels

Ako je vjerovati zvijezdama i astrolozima, februar će biti izuzetno srećan za sve, posebno jer počinje s mladim Mjesecom u Vodoliji koji nam donosi pozitivna dešavanja.

Februar će biti jako dobar za sve pripadnike Zodijaka, a u nastavku pogledajte šta možete očekivati na osnovu prvog slova vašeg imena.

Broj 1 – ako je prvo slovo vašeg imena A, I ili J

Posao bi ovog mjeseca mogao da cvjeta, a mogla bi da vas očekuje i neka povišica ili unaprjeđenje na poslu. Također i finansijska situacija će biti itekako povoljna i konačno ćete se riješiti nekih dugova, no uvijek valja biti oprezan kada su finansije u pitanju. Ako ste solo, neko će vam zapasti za oko, a oni koji su u vezi mogli bi s partnerom da se sukobe oko nekih sitnica, što će samo ojačati vezu. Kada je zdravlje u pitanju, pojaviće se problemi sa srcem, no važno je razmišljati pozitivno, hraniti se zdravo i često se kretati.

Broj 2 – ako je prvo slovo vašeg imena B, K, Ž ili R

Ovog mjeseca i zaposlene ljude i frilensere čekaće neke bolje prilike, a ljudi koji traže posao čuće dobre vijesti. Uz to, mogli biste da potrošite puno novaca ako ne pripazite, pa napravite neki plan kojeg ćete se držati. Ako tražite partnera, ljude koje upoznate mogli biste da očarate svojim šarmom, a ako ste u vezi, provodit ćete više vremena sa svojim partnerom kako biste se još jače povezali. A što se tiče zdravlja, smanjite unos mliječnih proizvoda.

Broj 3 – ako je prvo slovo vašeg imena C, G, L ili S

Zvijezde će vam biti naklonjene kada je posao u pitanju, te vas može čekati ili neka uspješna saradnja ili veća plata. Oni koji traže posao mogli bi da ga pronađu uz pomoć nekog od svojih prijatelja. Bez obzira na to koliku ušteđevinu imate, izbjegavajte da pozajmljujete drugima kako se ne biste našli na gubitku. Samci će ovog mjeseca upoznati mnogo ljudi, a ljubavni život parova biće prepun strasti. Ovaj će mjesec također biti pun izazova za vaše mentalno zdravlje. Stres izazvan poslom zahtjevat će da se malo posvetite sebi, a meditacija i joga u tome će ti pomoći.

Broj 4 – ako je prvo slovo tvog imena D, M ili T

Ovog mjeseca mogli biste da se suočite s problemima sa svojim nadređenima, ali ostanite hrabri. A ako tražite posao, ne gubite nadu i sigurno ćete naići na sjajnu ponudu. Neočekivani trošak isprazniće vam džepove ovog mjeseca, a u najgorem slučaju, morat ćete da podignete kredit. Ako ste solo i planirate putovanje, mogli biste upoznati nekog van zemlje, a ako ste u vezi, izbjegavajte rasprave s partnerom. Obratite pažnju na probleme vezane za srce i krvni pritisak.

Broj 5 – ako je prvo slovo tvog imena E, H, N, ili Ć

Poslovnih prilika ovog mjeseca biće mnogo. No februar neće biti povoljan za finansije, ali se nemojte zaduživati. Samci bi zbog svojih predrasuda mogli da izgube potencijalnog partnera, a za ljude u vezama ovo će biti povoljno vrijeme za rješavanje nesuglasica. Od zdravstvenih problema mogli bi da vas muče oči, kolena ili stopala, a uz redovne preglede pregledajte i krvni pritisak.

Broj 6 – ako je prvo slovo tvog imena U, V, ili Č

Naporan rad konačno će se isplatiti, a to će rezultirati povišicom ili boljim položajem, ali dugovi, neplaćeni računi i nepredviđeni troškovi isprazniće vaš bankovni račun. Ipak, u drugoj polovini mjeseca stvari će krenuti na bolje. Ako ste solo, preko prijatelja možete da pronađete partnera, a parovi bi trebalo da razgovaraju međusobno kako bi riješili probleme. Redovno vježbajte.

Broj 7 – ako je prvo slovo vašeg imena O, Š ili Z

Ovo će biti srećan mjesec za vlasnike preduzeća, a i svi ostali zaposleni konačno će biti zadovoljni tu gdje jesu. Ako tražite posao, vaš e-mail mogao bi da bude zatrpan pozivima za razgovor. Februar će također biti povoljan za finansije, pa možda i uštedite nešto. Oni koji su u novu godinu ušli solo mogli bi upoznati nekog zanimljivog, a oni koji su u vezi možda svoju vezu odluče da odvedu korak dalje. Ovog mjeseca budite odgovorni prema svom zdravlju, redovni odlasci u teretanu biće sve učestaliji.

 

Broj 8 -ako je prvo slovo vašeg imena F, LJ ili P

Zaposleni bi ovog meseca mogli da se sukobe sa nadređenima zbog razlika u razmišljanju, ali to nije ništa što se ne može riješiti. A ako tražite posao, dobar savjet je da izađete iz svoje zone komfora. Nepredviđeni troškovi opteretit će vaše finansije. Samci su tek jedan korak udaljeni od susreta sa svojom ljubavi, a parovi bi mogli da prođu kroz težak period pun nesuglasica. Bićete pod stresom zbog posla i finansija, a u tome vam mogu pomoći redovni obroci, čvrst san i vježbanje, prenosi Zadovoljna.rs.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar