Jaja punjena pestom u kojima ćete uživati.
Sastojci:
– 10 jaja
Nadjev:
– 10 žumanjaka
– 5 žlica svježeg kravljeg sira
– 3 žlice mljevenih oraha
– 3 žlice ribanog parmezana
– sol, papar
– 2 žlice maslinovog ulja
– 1 žlica limunovog soka
– 1 vezica bosiljka
Priprema:
Jaja preliti hladnom vodom, posoliti i kuhati do ključanja. Nakon toga kuhati oko sedam minuta, prosuti vodu i preliti hladnom vodom. Ohladiti i oljuštiti jaja.
Prerezati jaja na pola, pa pažljivo odvojiti žumanjke.
Nadjev ćete napraviti tako što ćete žumanjke i ostale sastojke za nadjev miksati u blenderu i začiniti po okusu.
Ulje dodavati po potrebi, kako bi se dobio namaz potrebnu gustoću. Napunite jaja i poslužite.
Dobar tek!
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!