Umjesto klasičnog zapečenog krumpira, zaigrajte se pa mu dodajte i korijen te listove celera.
Trebat će vam:
500 g celera narezanog na listiće
1 veći krumpir narezan na listiće
1 glavica luka
sol
papar
češnjak
50 g parmezana
200 g cheddar sira
150 ml vrhnja za kuhanje
listovi celera narezani na prutiće
50 g maslaca
1 žlica svježe nasjeckanog peršina
maslinovo ulje
Priprema:
Posudu za pečenje premažite maslinovim uljem. U veću posudu dodajte narezani celer i krumpir narezan na ploškice. Dodajte list celera narezan na prutiće, sol, papar, češnjak, naribani cheddar, parmezan, vrhnje za kuhanje i nasjeckani peršin. Sve lagano promiješajte da se sjedine sastojci. Povrće premjestite u posudu za pečenje. Prije pečenja na vrhu rasporedite maslac u malim komadićima. Pecite oko 35 minuta na 180 stupnjeva. Poslužite toplo, piše Dobra hrana.
Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!