Ponuda koju ne trebate propustiti: Poklon od 100 KM na računu vas čeka

Promo 02. dec 202214:24
Izvor: PROMO

Nakon novembra, stižu decembar i januar kada troškove zbrajate na putovanjima, kupovinom poklona i proslavama praznika. Tada građani najviše i troše dodatno kupujući različita osiguranja i plaćajući poreze.

Raiffeisen banka je baš u mjesecima kada nam dobro dođe “svaki dinar” pripremila odličnu akciju za zaposlene. Prebacujući svoj račun u Raiffeisen banku, novi klijenti banke na svom računu mogu dobiti poklon 100 KM ili 130 KM.

Za one koji ne koriste usluge Raiffeisen banke, a do 20.12.2022. apliciraju putem interneta za debitnu karticu i Paket usluga, ostvarit će poklon od 30,00 KM. Nakon uplate prve plate na Raiffeisen debitnu karticu mogu očekivati i dodatni poklon od 100,00 KM. Plata mora biti uplaćena najkasnije do 20.12.2022. godine.

Pojedinci koji već imaju debitnu karticu Raiffeisen banke, ali na nju ne primaju platu mogu obavijestiti poslodavca o novom broju računa te nakon uplate prve plate očekivati uplatu od 100,00 KM. Jedini uslov je uplaćena plata najkasnije do 20.12.2022. godine.

Pogodnost se odnosi na klijente koji u prethodnih 12 mjeseci nisu imali uplatu plate na račun u Raiffeisen banci. Na fotografiji pogledajte kako ostvariti ovu pogodnost.

PROMO

Osim ovih pogodnosti, valja istaći i aplikaciju Raiffeisen Mobilno Bankarstvo koja bankarstvo čini lakšim te omogućava ugodno i sigurno plaćanje, pregled i kontrolu računa i transakcija.

Neke od pogodnosti uključuju opcije odabira svijetle ili tamne pozadine, prijavu putem PIN broja ili biometrijskih podataka, dodatnu diskreciju kroz opciju skrivanja iznosa na računu s početne strane, te mnoge druge dodatne alate i informacije.

Mali savjeti za štednju novca u januaru

Odreknite se naručivanja gotove hrane na kućnu adresu, brze hrane dok ste u prolazu gradom i kupovine odjeće koja je na još većim akcijama nego u decembru. Savjetujemo i da se odvažite za neki manji, čak i slabije plaćeni honorarni posao, pomognete prijatelju uz naknadu, pa čak i prodate neku sitnicu na sve brojnijim sajtovima za prodaju nove ili polovne robe. Ne mora biti trajno, ali zarada je slatka. Sretno!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar