Brnabić: Javnost nije svjesna kolika opasnost prijeti Vučiću, on je jedina brana “toj mafiji”

Regija 17. jun 202413:54 5 komentara
Vučić i Brnabić (TANJUG/Dragan Kujundžić)

Predsjednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je u ponedjeljak, povodom objavljivanja navodne prepiske preko aplikacije Sky između osumnjičenih pripadnika narkokartela u Crnoj Gori, da javnost nije svjesna kolika opasnost prijeti životu Aleksandra Vučića.

Poručila je da opasnost za njegov život postoji jer je “Aleksandar Vučić jedina brana toj mafiji”.

“Prijetnja po život Aleksandra Vučića postoji dok god je Radoje Zvicer na slobodi”, rekla je.

“To su kontinuirani medijski udarci i napadi na Vučića i njegovu obitelji, to je kontinuirana dehumanizacija o kojoj mi pričamo i pokušavamo pričati svih ovih godina, a vi sada vidite dokaz kroz ovu Sky prepisku da je to i bio plan”, rekla je Ana Brnabić, piše Nova.rs.

Dodala je da se informacije, čiji su izvor advokati mafijaša, puštaju kroz njihove istraživačke medije, a zatim se šire i kroz Skupštinu Srbije preko poslanika opozicije.

“Koga to ne zabrinjava i ko želi i od tih medija i te opozicije učestvovati u tome, svjesno ili nesvjesno treba se zapitati što radi dok ne bude bilo kasno zato što smo mi već jednom u Srbiji imali ubistvo tada predsjednika Vlade”, rekla je Ana Brnabić.

Ana Brnabić je kazala i da stiče utisak da javnost nije svjesna kolika opasnost prijeti po život Vučića.

Vučić je „jedina brana toj mafiji, a oni ga udaraju preko medija“.

„Oni imaju svoje medijske ispostave koje neke svjesno, neke nesvjesno, neki političari svjesno, neki nesvjesno, ali svi rade isti posao i svi su na istom zadatku“, rekla je ona.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare