Spriječena tragedija u Crnoj Gori: Rus uhapšen nakon što je pokušao da zapali jahtu u kojoj je zaključao ženu

Regija 08. jul 202419:40 0 komentara
Ilustracija/Pixabay

Tivatska policija uhapsila je ruskog državljanina V.D. (36) zbog sumnje da je na jedrenjaku ruskoj državljanki najprije uputio prijetnje po život, zatim joj je zadao više udaraca u glavu, nakon čega je ostavio zaključanu u kabini broda koji je kasnije polio benzinom u namjeri da ga zapali, saopštila je Uprava policije.

Navodi se da je policija postupala po prijavi oštećene, izašli su zajedno sa Službom zaštite i spasavanja, službom Hitne pomoći i posadom Porto Montenegra, na lice mjesta, u blizini ponte u mestu Seljanovo i spriječili navedeni događaj.

Policijski službenici su na licu mjesta zatekli više osoba od kojih su prikupljena obavještenja, nakon čega je V.D. uhapšen.

„On je, kako se sumnja, na jedrenjaku kojim su plovili, oštećenoj, takođe ruskoj državljanki, upućujući prijetnje po život, zadao više udaraca u glavu, nakon čega je ostavio zaključanu u kabini broda koji je kasnije polio benzinom u namjeri da ga zapali“, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su oštećenoj u ljekarskom izvještaju konstatovane povrede, dok je kod V.D. testiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.

Protiv V.D. je podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici.

„On će biti priveden na dalju nadležnost Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru“, stoji u saopštenju.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!