Užasne scene u školi u Srbiji: Učenici se iživljavaju nad profesoricom i snimaju

Regija 16. nov 202222:00
Screenshot

U incidentu u Tehničkoj školi u Trsteniku (Srbija) učestvovala su tri učenika koji su ponižavali profesricu, a sve to snimali mobilnim telefonom, te kasnije objavili na društvenim mrežama.

Na snimku se vidi kako jedan zapričava profesoricu i raspravlja se sa njom, drugi prilazi sa leđa i izmiče joj stolicu, dok treći sve to snima mobilnim telefonom.

Ova „šala“ se završila, srećom, bez težih posljedica po žrtvu nasilja koja nije zadobila ozbiljnije povrede, ali ju je sramno ponašanje učenika izložilo strašnom poniženju. Teže od svake povrede je možda smijeh bezdušnih učenika, piše Nova.rs.

Kako je za RTS izjavio direktor Tehničke škole u kojoj se sve dogodilo, protiv „šaljivdžija“ je pokrenut disciplinski postupak.

„Desilo se to na času gde nemamo sigurnosne kamere. Preduzeli smo sve zakonske mere. Obavestili smo roditelje pisanim putem i sve ustanove koje smo trebali, školsku upravu i pokrenuo sam vaspitno disciplinski postupak i kada se utvrde sve činjenice učenici će biti kažnjeni određenom disciplinskom merom“, rekao je Milan Glidžić, direktor Tehničke škole.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad