Vučić ubacio Đokovića u svoj predizborni spot (VIDEO)

Regija 05. feb 202210:58 > 11:38 komentara
Nova.rs

Susret sa najboljim teniserom na svijetu, Novakom Đokovićem, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić iskoristio je za svoj promotivni, predizborni spot, koji je objavljen na njegovom zvaničnom Youtube kanalu.

Jedan od najboljih tenisera svih vremena sastao se sa Vučićem u četvrtak, nakon potvrde Tužilaštva da su njegovi PCR testovi bili validni.

Tokom razgovora sa predsjednikom Srbije, Đoković se zahvalio na pomoći i podršci države tokom boravka u Australiji, a upravo se taj dio njegovog obraćanja našao u predizbornom spotu na Vučićevom Youtube kanalu.

“Doveli ste sebe u kompromitujuću poziciju na međunarodnom nivou, zbog toga sam izuzetno zahvalan i kao što rekoh, to se ne podrazumeva, to se ceni i poštuje. Kao čovek, građanin Srbije i sportista ću dugo to pamtiti. Moja veza sa Srbijom jača iz dana u dan, ono što me je zateklo u Australiji čini da će ta veza biti takva doveka i zaista iz srca hvala svima”, rekao je, između ostalog, Đoković na sastanku.

Pomenuti video se od juče prikazuje na Youtube-u kao sponozorisani sadržaj i predstavlja dio serijala promotivnih spotova Aleksandra Vučića uoči izbora.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad