Hit Maye Berović na Netflixu

Showbiz 06. dec 202212:23 > 12:49
Izvor: Screenshot/Instagram

Pjevačica Maya Berović otkrila je kako je njena pjesma završila u Netflixovom ostvarenju.

Najveća filmska platforma Netlix ima novi film koji je ugledao svijetlost dana u novembru. Na našim prostorima je već dobio pažnju, jer je i pjevačica Maya Berović dio ovog ostvarenja, piše Nova.rs.

Pjesma “Alkohol” pojavljuje se u jednoj od scena filma “The Swimmers”. Malo ko je očekivao da će se muzička numera nekog domaćeg izvođača naći u nekom Netflixovom filmu, a upravo to se sada i desilo.

Za Novu.rs otkrila je kako je njena pjesma završila u Netflixovom ostvarenju.

“Produkcija koja radi na ovom filmu me je kontaktirala prije nekoliko mjeseci i pitala mogu li u filmu ubaciti moju pjesmu. Od mene su dobili dozvolu i mogu da kažem da je za svakog pjevača itekako pohvalno kada njegova pjesma završi u nekom visokobudžetnom filmu, a posebno kada se vaše pjesme slušaju i izvan prostora Balkana”, izjavila je Maya te dodala da su autori numere Marina Tucaković i Damir Handanović.

Maja Berović, poznata kao Maya, je pop-folk pjevačica porijeklom iz Bosne i Hercegovine. Rođena je 8. jula 1987. godine u Malešićima, naselju u općini Ilijaš kod Sarajeva.

Inače, film “The Swimmers” visoko se kotira na stranici za ocjenjivanje filmova IMDB, a ocjena je 7,5 za dvije sedmice otkako je film izašao.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad