Influenserka pokazala svoje “turske zube” i izazvala lavinu komentara

Showbiz 15. maj 202413:59 0 komentara
turski zubi prikaz prije i poslije
turski zubi prikaz prije i poslije

Trend su popularizirale slavne osobe poput Katie Price i Jack Fincham iz emisije "Love Island." Ovaj postupak uključuje brušenje prirodnih zuba do malih šiljaka, nakon čega se na njih stavljaju krunice ili ljuskice.

Procedura je postala viralna na društvenim mrežama, posebno na TikToku, gdje hashtag #Turkeyteeth ima preko 100 milijuna pregleda.

Jedna od onih koja je privukla najviše pažnje je i influenserka Gerogia Fox. Nakon što je objavila svoje iskustvo iz Antalije susrela se sa dosta negativnih komentara iako kaže da je zadovoljna kako njeni zubi izgledaju.

„Vau, ovo je najgore što sam vidio“; „Zastrašujuće je“; „To je najgore što možete učiniti svojim zubima i izgleda apsolutno smiješno“; „Ne možete ni da zamislite koliko ćete se kajati zbog ovoga“; „Možda će vam sada izgledati dobro, ali za nekoliko godina ćete imati velikih problema“;, neki su od komentara koje je prenio i Sun.

„Dobijam hiljade komentara u kojima mi govore da nikada nije trebalo da idem u Tursku po zube. Sve te gluposti. Vidjela sam djevojku koja je išla kod zubara u Velikoj Britaniji. Uništili su joj zube, uništili. A ljudi kažu da su turski zubi loši. Žao mi je, ali ne slažem se“, izjavila je Fox priznavši da je uvijek mrzila izgled svojih zuba i smatra da je to uticalo na njeno samopouzdanje.

„Tako da me nije briga šta neko kaže. Zadovoljna sam svojim zubima, ok?“, poručila je.

Britanci rado idu u Tursku kako bi obavili stomatološke zahvate, u toj se zemlji vodi i jaka kampanja koja to ne preporučuje i informira stanovništvo o mogućim komplikacijama. No ipak, Turska prednjači u svijetu po snazi kada je u potanju medicinski turizam. Pored estetskih zahvata u turskoj se uspješno obavljaju u i najkomplikovanije operacije.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!