Mahir Mulalić otkrio u kakvom je odnosu sa Džejlom Ramović

Showbiz 21. jan 202314:43
Izvor: Grand.rs

Od kada je pobijedio u „Zvezdama Granda“, javnost je zaintrigirao privatan život Mahira Mulalića koji on za sada uspješno skriva od očiju javnosti.

Ipak, sa slavom stigle su i nove obaveze za koju njegova tadašnja ljubav nije imala dovoljno razumijevanja pa je uslijedio i raskid, o čemu je Mahir govorio u emisiji „Grand Magazin“.

– Bio sam stalno na putu i onda kada se vratim bio sam stalno umoran i to je uticalo na naše viđanje. Treba puno razumijevanja za ovaj posao kojim se bavimo. Sam sebi sam nekad težak i komplikovan, tako da treba naći nekoga ko to razumije. Pogotovo kada izlazi pjesma, onda kao da nisam prisutan– istakao je Mulalić koji tvrdi da mu soliranje trenutno prija.

U medijima su ga svojevremeno povezivali sa koleginicom Džejlom Ramović, a sada je otkio i pravu istinu o njihovom odnosu.

– U tom trenutku, Džejla i ja smo objavili sliku kada smo bili na kafi i počelo je o tome da se piše. Mi zaista imamo kolegijalan i prijateljski odnos i u tom smislu smo mi bliski– objasnio je Mulalić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad