Marilyn Manson odbacio optužbe za višegodišnje zlostavljanje

Showbiz 02. feb 202110:21
Izvor: SUZANNE CORDEIRO / AFP

Kontroverzni rocker Marilyn Manson odbacio je u utorak optužbe glumice Evan Rachel Wood za višegodišnje "užasno zlostavljanje" i rekao da su njegove intimne veze "uvijek bile sporazumne".

“Ime mog zlostavljača je Brian Warner, svijetu poznat kao Marilyn Manson. Počeo me mamiti kad sam bila tinejdžerica i užasno me zlostavljao godinama”, napisala je u ponedjeljak na Instagramu 33-godišnja Evan Rachel Wood, zvijezda TV serije “Westworld”.

Manson je u utorak na Instagramu odbacio optužbe.

“Moje intimne veze uvijek su bile u potpunosti sporazumne s partnericama koje slično misle. Bez obzira na to kako i zašto sad biraju lažno predstavljati prošlost, ovo je istina”, napisao je Manson.

Još tri žene u ponedjeljak su također na Instagramu optužile Mansona za emocionalno i psihološko zlostavljanje u proteklih 10 godina.

Mansonova izdavačka kuća Loma Vista Recordings priopćila je da će u svjetlu “uznemirujućih navoda” koje su iznijele Wood i druge žene, tvrtka “odmah prestati s daljnjom promidžbom njegovog novog albuma”.

“Zbog ovih zabrinjavajućih događaja, odlučili smo da nećemo više raditi s Marilynom Mansonom na ikakvim budućim projektima”, dodaje se u priopćenju.

Američki pjevač i kantautor poznat je po svojim crnim odjevnim kombinacijama nadahnutima gotikom i teškom šminkom. Neki njegovi hitovi su “The Dope Show” i “Personal Jesus”.

Wood je ranije svjedočila pred američkim Kongresom i kalifornijskim Senatom o svom iskustvu s obiteljskim nasiljem i silovanjem, ali tada nije otkrila ime zlostavljača.

Wood je karijeru započela kao djevojčica u filmu “Thirteen”. Glumila je u filmu “The Wrestler” i mini seriji “Mildred Pierce”.

U ponedjeljak je rekla da joj je “dosta življenja u strahu od odmazde, klevete i ucjene”.

“Stojim uz mnoge žrtve koje više neće šutjeti”, dodala je.

Brojni muškarci u području zabave, politike, biznisa i sporta optuženi su za seksualno uznemiravanje i emocionalno zlostavljanje od pojave pokreta #MeToo 2017. nakon brojnih optužbi protiv holivudskog producenta Harveyja Weinstena. Weinstein je prošle godine osuđen na 23 godine zatvora.

Komentari

Vaš komentar