Preminuo Vidoje Ristović, suprug Nikoline Pišek

Showbiz 08. maj 202212:57
Facebook/Nikolina Pišek

Vidoje Ristović, srpski historičar umjetnosti i životni saputnik popularne hrvatske voditeljice Nikoline Pišek, umro u 44. godini.

Nikolina je tužnu vijest potvrdila za Novu.rs, ali nije imala snage da bilo što više kaže o tome i što se dogodilo. Portal prenosi da je hitna pomoć tijekom prethodne noći konstatirala smrt.

Nikolina i Vidoje u braku su bili od 2013. godine, vjenčali su se u Monte Carlu, a u prosincu 2014. dobili su kćer Unu Sofiju, dok je on iz prvog braka imao kćer Mateu, a ona kćer Hanu.

Prvi su se put sreli u Dubrovniku, potom u Crnoj Gori, a u Beogradu su shvatili da između njih postoji određena kemija. Vijest da su zajedno objavili krajem 2012. godine nakon što su ih paparazzi snimili u izlasku na jednom beogradskom splavu.

Vidoje Ristović rođen je 25. jula 1978. godine u Beogradu, gdje je završio osnovnu i srednju školu, a zatim i historiju umjetnosti. Potiče iz bogate porodice, a njegov otac Viktor Ristović, poznatiji po nadimku Miša Grof, od devedesetih godina se bavio trgovinom umjetničkim djelima i antikvitetima.

Pažnju javnosti privukao je svojim ljubavnim životom.

Ristović je bio u prvom braku do 2011. godine, kada je, kako se pisalo, ostavio suprugu zbog glumice Katarine Radivojević.

Sa Katarinom je bio u vezi u periodu kada je ona počinjala glumačku karijeru u Sjedninjenim Američkim Državama. Dok je glumica pokušavala da pronađe svoje mjesto u Holivudu, tadašnji partner Vidoje je često posjećivao. Međutim, njihova veza nije opstala, a Katarina je jednom prilikom rekla da je razlog njihovih prekida bila upravo razdvojenost.

Godinu dana kasnije, u toku ljeta, Vidoje je upoznao Nikolinu u Dubrovniku, pa su se opet sreli u Crnoj Gori. Ubrzo je počela njihova ljubav, a vezu su objelodanili 2012. godine. Par mjeseci kasnije su se vjerili, a zatim i vezu krunisali brakom, glamuroznom svadbom u Monte Karlu.

Naredne godine su dobili kćerku kojoj su dali specifično ime Una Sofija. Vidoje nije davao izjave za medije, ali je Nikolina o svom suprugu imale najljepše komentare. Svojevremeno, voditeljica je svog izabranika opisala kao “najspecifičnijeg čovjeka koga je ikad upoznala”.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari (0)

Vidi sve komentare