Rammstein tužio Sašu Popovića 2002. godine: Prisjetio se detalja nakon što je njemački bend nastupio u Beogradu

Showbiz 27. maj 202412:07 0 komentara
Grand/Nova

Grupa Rammstein tužila je Kreativni direktor Zvezda Granda Saša Popović govorio je o tužbi koju je dobio od grupe Rammstein, te kakvog je zdravstvenog stanja nakon što je povrijedio nogu.

Popović se prisjetio i momenta kad mu je stigla tužba od grupe Rammstein.

– Dolaze iz pravne službe i kažu da me je tužio Rammstein da je u pjesmi korišćen sempl u pjesmi “Preko, preko“. Kad pogledam advokatska kancelarija iz Berlina i svi potpisnici članovi grupe. Tražili su 50.000 ili 45.000. Ja pitam Raleta da li je koristio nešto, tužba je bila imenovana na mene, onda je on uzeo tužbeni zahtjev, komunicirao je s njima. Kad su oni vidjeli da tu nema ništa od toga, odustali su. Ja sam i zaboravio za tu tužbu… – otkriva Popović.

On je nedavno povrijedio nogu, te je otkrio kakvog je zdravstvenog stanja.

– Nije lako kad slomiš nogu. Ja imam longetu od kuka pa do članka. Ko prati Zvezde Granda vidi da me Voja gura u emisijama. Da nema Suzane ne znam šta bih radio. Ko će da me kupa i da me sredi. Ove dvije štake su mi važnije od Ferarija. Pukla tibula, skliznuo sam… Čovjek se navikne na sve, prva dva dana mi je bilo teško. Najvažnije mi je da skinem gips sada, posebno zbog finala „Zvezda Granda“ – rekao je Saša.

Finale ovogodišnjeg show programa Zvezde Granda je osmog juna, a na putu ka pobjedi su i takmičari iz BiH.

Više čitajte OVDJE.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Bonus video

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!