Šejla Zonić najavila veliki pobjednički koncert, neće biti održan u Tuzli

Showbiz 13. jun 202417:53 2 komentara
Facebook

Pobjednica Zvezda Granda Šejla Zonić na Facebooku je riješila nedoumice u vezi sa pobjedničkim koncertom koje su se pojavile u javnosti.

Iako je Šejla u razgovoru za N1 poručila da nije optimistična da će se koncert dogoditi, danas je zvanično potvrdila da hoće, ali ne u Tuzli gdje živi već u Sanskom Mostu.

“Dragi moji pozivam vas na koncert u Sanskom Mostu na stadionu ‘Podgrmeč’, koji će se održati 28. jula sa mojim dragim kolegom Mirzom Selimovićem”, napisala je Šejla na Facebooku.

Mnogi su je podržali u komentarima, ali bilo je i onih koji su izrazili žaljenje što koncert neće biti u Tuzli.

S obzirom na to da se polemika povela zbog njenog mentora u Zvezdama Granda – Svetlane Cece Ražnatović, Šejla nije u svojoj objavi da li će i ona nastupiti na njenom koncertu budući da je to pravilo ovog takmičenja.

Šejla Zonić za N1: Nisam optimistična da će se desiti pobjednički koncert

Šejla je u vezi te teme govorila i za N1.

“Teško mi pada da sada poslije takmičenja komentari ti na društvenim mrežama uporno i se prepisuje ono sa čim nemam nikakve veze (…) Meni je Ceca Ražnatović bila mentor i ja je nisam izabrala i mi nismo mogli birati mentore. Pitaju me da li će se održati pobjednički koncert. Mislim da neće iz razloga što mi je ona bila mentor i ja ne mogu da kažem ljudima koga da vole ili ne vole (…) Pored lošeg zdravstva, sistema u državi, pored malih plata u državnim firmama, privatnim firmama, loših puteva. Ne znam koliko ima problema u državi, ja molim Boga da nam bude najveći problem hoće li Ceca doći na koncert kod nas”, navela je u emisiji N1.

Šejla Zonić (30) je rođena u Njemačkoj gdje su njeni roditelji izbjegli tokom ratnih dešavanja, a nakon četiri godine, sa porodicom se vratila u BiH u mjesto Kamengrad kod Sanskog Mosta gdje je odrasla.

Talentovana pjevačica tvrdi da je počela da pjeva kada je naučila da govori, a sa samo šest godina imala je prvi kontakt sa klavirom na kojem je sama odsvirala melodiju iz jedne serije.

Dosadašnji pobjednici iz BiH u prethodnim sezonama Zvezda Granda su: Amar Jašarspahić, Mirza Selimović, Haris Berković, Ibro Bublin, Anid Ćusić, Džejla Ramović, Mahir Mulalić i Nermin Handžić.

Više o Zvezdama Granda čitajte OVDJE

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare