Srbijanska urednica o izjavi političara o Evroviziji: Svi treba da goli igramo kolo u plićaku (VIDEO)

Showbiz 15. maj 202414:55 0 komentara
Nova.rs

Olivera Kovačević, urednica i supervizorka "Pesme za Evroviziju" gostovala je prije nekoliko dana u emisiji "Među nama" na TV Nova u Srbiji i tom prilikom imala zanimljivu reakciju na izjavu Dragana Markovića Palme.

Kovačevićeva je u pomenutoj emisiji gostovala nakon završene Evrovizije, oko koje su se i ove godine povele brojne debate.

U moru mišljenja o predstavnicima na ovom takmičenju, brojni su bili oni koji su, primjera radi, irsku pjevačicu nazivali „satanistom“, a pobjednika iz Švajcarske danima vrijeđali zbog činjenice da se izjašnjava kao rodno neutralan.

Tokom razgovora u „Među nama“, voditeljka je u jednom trenutku rekla da se apropo Evrovizije oglasio i Dragan Marković Palma, predsjednik stranke Jedinstvena Srbija.

„Pa živi nismo da čujemo šta je on imao da kaže tim povodom. A je l’ moraju oni oko svega da se oglašavaju?“, upitala je Kovačevićeva.

„Kaže da bi to trebalo prekinuti, da je to otprilike najgora moguća priča“, odgovorila je voditeljka Maja Nikolić.

„Pa da, i igrati kolo u plićaku u Haniotiju ili negde. Pa odlično. Tako porodično… Goli u plićaku“, uz uzdah i suptilno prevrtanje očima reagovala je Olivera Kovačević.

Nakon potvrde voditeljke da neće puštati nikakvu Palminu izjavu, Kovačevićeva je zaključila:

„E, hvala ti. Hvala ti što si milosrdna.“

Snimak ovog dijela razgovora dijeli se na društvenim mrežama, uz komentar: „Joj, koliko je volim“.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!