Žarila je i palila 90-ih godina, a onda se naprasno povukla: Njen hit i danas svi pjevaju

Showbiz 22. feb 202410:09 0 komentara
Screenshot

Ljubiteljima dance scene ime Veline Oršolić itekako je poznato. Iako joj se glazbena karijera sastoji od samo jedne pjesme – hit ”Sherry, sherry” upisao se u povijest hrvatske glazbe 90-ih godina prošlog stoljeća, a generacije koje su došle daleko kasnije i danas rado zapjevaju stihove poznate pjesme.

Velina je u trenutku kad je pjevala kako joj tijelo treperi imala samo 16 godina, a svoj izlet u glazbene vode duguje menadžeru koji ju je otkrio dok je na kiosku kupovala časopise. Dugokosa djevojka uskoro će imati jedan od najvećih hitova, a u dobro poznatom spotu zaplesat će i tada još nepoznata Maja Šuput.

‘Meni je to bio šok’

No, unatoč popularnosti i blistavoj karijeri kakvu su joj predviđali, Velina je odlučila da sve ostane samo na ‘Sherry, sherry’ te se u konačnici u potpunosti povukla sa scene i iz medija. Kako je svojedobno ispričala, teško joj je pao imidž koji su joj nametnuli, a iskreno je rekla i da glazbeni stil nije bio po njezinu ukusu.

”Imala sam dugu smeđu kosu koju nikada nisam bojila. I kad se sve to dogodilo, uzeli su me i posjeli, pokazali fotografiju Claudije Schiffer i rekli – takvom ćemo te napraviti. I bacili mi na kosu hidrogen i od mene napravili žutog kanarinca. Tjedan dana sam takva žuta plakala. Meni je to bio šok”, iskreno je priznala u jednom od intervjua, piše Zagrebinfo.

Danas se bavi cvijećem

Nakon što se povukla iz glazbe, Velina je upisala talijansku školu dizajna, a jedno je vrijeme živjela i u Španjolskoj. Proteklih godina posvećena je privatnom biznisu s cvijećem koji je pokrenula njezina majka.

”Oduvijek sam bila kreativna i voljela raditi rukama. Šminka i štikle mi ne znače ništa, najsretnija sam kad sam sama u ateljeu sa svojim cvijećem”, ispričala je svojedobno. Također, ranije je pokrenula i jedinstveni koncept darivanja rezanog cvijeća u elegantnoj kutiji s posvetom, a prije više od deset godina pokrenula je i kozmetički brend Eva Maria Cosmetics koji je dobio ime prema njezinoj kćeri.

Velina, koja je u javnosti poznata i kao polusestra Idore Hegel, naše najuspješnije klizačice na ledu, nedavno je za Večernji list kratko komentirala kako su njezini dani u medijima daleko od nje.

”Ja sam se davnih dana povukla iz medija i želim da to tako i ostane. Toliko pazim na svoju privatnost da nemam čak ni svoju fotografiju na WhatsAppu”, zaključila je nekadašnja dance zvijezda.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!