Legendarni Brazilac zarobljen u zatvoru, a supruga ga odjavila na okrutan način

Nogomet 09. feb 202310:26
Ulises Ruiz / AFP

Dani Alves, najtrofejniji fudbaler u historiji ove igre, nalazi se iza rešetaka nakon optužbe da je 30. decembra u jednom noćnom klubu u Barceloni silovao 23-godišnju djevojku. Njegova supruga Joana Sanz je izgleda završila sa njim.

Djevojka je optužila Brazilca da ju je silovao, pa je Alves zatvoren. Nakon mjesec dana iza rešetaka ga je posjetila supruga u zatvoru u Barceloni, a tom prilikom je poručila “Neću ga ostaviti samog u najgorem trenutku njegovog života“.

Djeluje da to ipak nije slučaj jer njeni potezi nisu u skladu sa onim što govori.

Alvesu je nekoliko puta odbijena kaucija i zahtjev da se brani sa slobode zbog osnovane sumnje da bi pobjegao u Brazil. Suđenje je i dalje jedna od glavnih tema u Španiji, a suprugu Joanu Sanz svi pomno prate.

Prije nekoliko dana su se pojavile informacije da se Joani smučilo i da je odlučila da se razvede od Brazilca. Ona je to demantovala prilikom posjete zatvoru.

Samo dva dana kasnije je poslala znatno drugačiju poruku. Poručila je da će stalno biti uz Alvesa, a onda otišla na odmor.

Manekenku sa Tenerifa su fotoreporteri uhvatili na aerodromu u Barceloni, ali ona nije željela da otkrije gdje putuje.

Ubrzo nakon toga je objavila fotografiju usred Pariza sa pogledom na Ajfelom toranja uz poruku “Breathing“ – “Ponovo dišem”.

Screenshot

To je podgrijalo glasine da će se ovaj brak uskoro raspasti i da će Joana podnijeti papire za razvod.

Suđenje će potrajati zbog mnogo dokaza i svjedoka, a ukoliko bude proglašen krivim Alves će biti u zatvoru do 12 godina.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar