Messi slavio gol i imitirao čuvenog superheroja, iza toga se krije posebna priča

Nogomet 18. aug 202315:15
Nathan Ray Seebeck-USA TODAY Sports

Lionel Messi ima novi dom, novi tim - a sada i novo slavlje.

Svježe pristigla zvijezda Intera Miamija već ima mnogo razloga za slavlje nakon što je postigao tri gola za manje od sat vremena utakmice u svoja prva dva nastupa u američkom timu.

Ali fanovi su takođe primjetili da je Messi zauzeo novu pozu nakon proslave gola dok je gledao svoju porodicu što je izgledalo kao njihova šala među njima.

Neki su mislili da je Messi, ispruživš ruku, imitirao lorda Sitha iz Ratova zvezda u pokušaju da uguši nevidljivog neprijatelja. Drugi su mislili da bi to mogla da bude američka proslava „drži moje pivo“.

Umjesto toga, Messijeva supruga je na svojoj Instagram stranici potvrdila da njen muž jednostavno pokušava da kanališe moć Thora, oponašajući sposobnost Marvelovog superheroja da prizove svoj moćni čekić u svoju ruku.

Messi se nije tu zaustavio, pa je imitirao i druge poput Spidermana.

Objasnio je poslije meča i Messi o čemu se radi.

„Moje troje dece su još uvijek na raspustu i još nisu krenuli u školu, tako da svako veče gledamo filmove o superherojima. Došli su na ideju i rekli mi da kad god imam utakmicu i postignem gol, pravim superherojsku proslavu. Ali ja ih radim samo za domaće utakmice, kada su djeca ovdje, blizu mene, da možemo da podijelimo te trenutke.”

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ: