Novi trener Plemića: Zrinjski je najveći klub u mojoj trenerskoj karijeri

Nogomet 30. nov 202217:56
Izvor: Printscreen

Novi trener aktuelnog prvaka BiH Krunoslav Rendulić i službeno je predstavljen u Mostaru, nakon odlaska dosadašnjeg stratega Sergeja Jakirovića u HNK Rijeka.

Krunoslav Rendulić zahvalio se čelnicima mostarskog kluba na ukazanom povjerenju.

“Iznimna je čast biti trener kluba koji ima 120 godina i koji je organizacijski najbolji u BiH. Ambicije su visoke i da nije tako vjerovatno ni ja ne bih bio tu. Svi zajedno ćemo maksimalno dati sebe da nastavimo stazama koje su već utabane. Cilj je dvostruka kruna” kazao je Rendulić.

Predstavljanju su prisustvovali i čelnici Zrinjskog.

“Želimo napraviti iskorak, osvojiti dvostruku krunu, a uvijek težimo i iskoraku u Evropi koliko to bude moguće. Našem novom treneru želimo puno uspjeha, zdravlja, sportske sreće koja je potrebna svima nama” poručio je predsjednik kluba Denis Lasić.

Krunoslav Rendulić novi šef stručnog štaba Zrinjskog

“Kruno je poznat kao veliki borac, kao iskren i pošten čovjek i to je ono što nama treba. Imamo dobru ekipu, odličnu poziciju, prvi smo, u Kupu smo živi i aktivni, Kup nismo dugo osvojili. Kruno odmah mora znati da je naša ambicija dvostruka kruna. To se slaže s tvojim imenom, Kruno i kruna” istakao je Josip Šulenta, dopredsjednik Zrinjskog.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar