Vico Zeljković najavio novu kandidaturu i zahvalio se FS Srbije na pomoći od milion maraka za FS Republike Srpske

Nogomet 19. feb 202419:57 0 komentara
FOTO: N1/F.Z.

Predsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, ali i FS Republike Srpske Vico Zeljković u razgovoru za medija najavio je novu kandidaturu za predsjednika ovog fudbalskog tijela.

Zeljković je na zvaničnoj stranici objavio i razgovor za ATV u kojem se između ostalog zahvalio Fudbalskom savezu Republike Srpske koji će Fudbalski savez Republike Srpske pomoći sa milion konvertibilnih maraka.

“Želim da se jako zahvalim Fudbalskom savezu Srbije i posebno gospodinu Nedimoviću koji je istinsku fudbalski radnik. On je iskazao veliku emociju prema Republici Srpskoj i fudbalu ovdje. On će sa FS Srbije pomoći projekat izgradnje vještačkih terena. Oni će donirati FS Republike Srpske milion maraka za taj projekat”, istakao je Zeljković.

Najavio je i novu kandidaturu za predsjednika Fudbalskog saveza Republike Srpske.

“Sedam područnih Saveza je iskazalo interesovanje i podršku za produženje mog mandata. Ovim putem se svima zahvaljujem to je zadovoljstvo kada vidite da su vas podržali svih sedam saveza. To je pokazatelj da smo uradili neke dobre stvari, ali i motivacija da nastavimo ovim tempom”, rekao je Zeljković.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!