Jokićev saigrač otkrio: Rekao mi je da je pio i po šest piva dnevno na odmoru u Somboru (VIDEO)

Isaiah J. Downing-USA TODAY Sports

Nikola Jokić je uvijek nezaobilazna tema u Denveru čak i kada se sam ne pojavljuje u programu.

Aaron Gordon, koji je tokom ljeta bio u Somboru, razgovarao je sa Michaelom Porterom Juniorom, a u jednom trenutku su se dotakli i Jokića.

Poznato je koliko Gordon poštuje Jokića, a bivši as Orlanda je govorio o radnoj etici.

“Jokić je veliki lider. Uvijek je tačan, svaki dan. Trenira svakog jutra, odigra utakmicu, pa nakon utakmice diže tegove. Redovno radi svakog dana. I na sve to, skroman je. Kad imate dvostrukog MVP-a i najkorisnijeg igrača NBA finala koji je tako nesebičan, to vam je kao dar sa neba. Ako on to može, onda mogu i drugi da dijele loptu. On je zvijer“, rekao je Gordon.

Nadovezao se i Porter koji je pojasnio kako je izgledalo Jokićevo leto u Srbiji.

“On je jedinstven. Kad ga gledate iz noći u noć, on je najbolji igrač kog sam ikad video. Ludo je šta sve može da učini. Ranije je bio dobar, ali nije bio toliko zainteresovan. Rastao je iz godine u godinu. Čak i posle MVP sezone. Kako je to moguće da postaneš bolji posle MVP godine? Bolji je i ove godine, a osvojili smo prsten. Pričao sam s njim i rekao mi je da je u Srbiji pio šest piva dnevno. Vjerovatno nije ni dirnuo loptu. Vas dvojica imate vrhunsku hemiju, kad ti on baca lobove za zakucavanja“, dodao je Porter.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

#related-news_0