Bivši igrač Želje poslao poruku Piksiju: U sportu i u se**u nema juče!

Nogomet 26. jun 202409:39 0 komentara
Foto: Screenshot

Rade Bogdanović, nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i član Željezničara, nije imao milosti prema selektoru Stojkoviću nakon remija sa Danskom, koji je značio eliminaciju Srbije sa Evropskog šampionata.

Fudbalski analitičar je istakao da nacionalni tim Srbije nema nikakvu ideju još od pobjede protiv Portugala kojom je izboren plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

“U fudbalu i u seksu nema juče. Stalno moraš da se dokazuješ“, istakao je Bogdanović.

Novinar RTS -a je odmah reagovao.

“Ali možemo reći u ljubavi“

“U ljubavi nije baš dobar termin. Moraš da se dokazuješ“, bio je uporan nekadašnji fudbalski as.

Bogdanović je i prije ove rečenice imao mnogo toga da kaže na račun Stojkovića. Nekadašnji fudbaler tima sa Grbavice je reagovao na izjavu Dragana Stojkovića po završetku utakmice sa Danskom da “nismo bili vreća za udaranje“:

“Selektor je lijepo ispirčao, nahvalio kao i svih ovih godina. Njegov najveći problem je što još igra fudbal, samoljubiv je i nije objektivan“, rekao je Bogdanović i nastavio:

“Niko nije očekivao da nas neko udara kao vreću. Čovjek ima platu milion i po eura godišnje. On priča da je neko očekivao da nas udara neko kao vreću. Selektore, mi smo te doveli da nas ne udaraju, dali su ti platu, a novinari u Minhenu koji nisu smjeli ništa da te pitaju da se digneš iznad tima i FS Srbije. Niko ništa ne smije da te pita…“, zaključio je Bogdanović.

Uz N1 igrajte fantasy posvećen aktuelnom Evropskom prvenstvu i osvojite

vrijedne nagrade. Više informacija možete pronaći OVDJE, a registraciju na Fantasy Euro 2024. možete pronaći na OVOM LINKU.

Ne propustite priliku da budete dio najvećeg fudbalskog spektakla – N1 Fantasy Football – vaša igra, vaša pravila!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!