David Beckham se emotivno oprostio od Erikssona: “Smijali smo se i plakali, znali smo da se opraštamo…” (VIDEO)

Nogomet 27. aug 202412:17 0 komentara
Foto: AP Photo/Lefteris Pitarakis, File

Sven-Goran Eriksson je nažalost izgubio bitku s teškom bolešću i preminuo u 76. godini. Na početku godine Šveđanin je objavio kako mu je ostalo godinu dana života, ali u ponedjeljak je izgubio životnu bitku.

Proslavljeni trener nastojao je provesti što više vremena s obitelji i ispuniti si želje koje ranije nije stigao. Jedna od njih je da trenira Liverpool. Redsi su mu ispunili želju i proljetos je na Anfieldu vodio njihove legende protiv legendi Ajaxa.

Eriksson je u trenerskoj karijeri vodio 12 klubova i osvojio 18 trofeja, sve je počelo u Goteborgu, a zadnjih šest godina karijere, do 2019., radio je u Kini i na Filipinima. Ostavio je ogroman trag u Italiji gdje je osvojio Kup s Romom, Sampdorijom i Lazijom, a jedno vrijeme bio je i engleski selektor.

Prije Erikssonove smrti, Beckham ga je posjetio u Švedskoj te je sada objavio kratki video njihovog susreta uz emotivnu objavu.

“Smijali smo se, plakali smo i znali smo da se opraštamo… Svene, hvala ti što si uvijek bio osoba kakva si oduvijek bio, strastven, brižan, miran i pravi gospodin… Zauvijek ću ti biti zahvalan što si me učinio svojim kapetanom, a ja ću zauvijek čuvati ova posljednja sjećanja na ovaj dan s tobom i tvojom obitelji… Hvala, Svene, i na tvojim posljednjim riječima meni: bit će u redu”, napisao je Beckham.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!