Dušan Vlahović nosi torbu od čije cijene će vam se zavrtjeti u glavi

Nogomet 12. jun 202421:02 0 komentara
REUTERS/Massimo Pinca

Dušan Vlahović često privlači pažnju svojim partijama na fudbalskim terenima širom Evrope, ali nekada je u centru pažnje i zbog drugih stvari.

Vlahović je poznat kao neko ko pazi kako izgleda u javnosti, kako se oblači i šta nosi, a na okupljanju reprezentacije najviše pažnje privukla je njegova torba.

Napadač reprezentacije Srbije je najprije iz domovine sa timom putovao u Austriju i Švedsku na prijateljske mečeve, a onda je uslijedio put u Njemačku pred Evropsko prvenstvo.

Sve vrijeme Vlahović je sa sobom imao luksuznu “Louis Vuitton“ torbu crveno-bele boje, vrednu čak preko 10.000 eura. Ono što je zanimljivo jeste da je ovo jedna od najskupljih torbi koju ovaj brend ima da ponudi, a u pitanju je model “Speedy P9” u veličini 50.

Ovaj model dizajnirao je kreativni direktor muške linije francuskog brenda Farel Vilijams, a torba je napravljena od teleće kože, postava je od jagnjeće, a celu torbu krasi legendarni „Louis Vuitton“ monogram. Dušanov model nije moguće poručiti preko sajta, već se kupuje isključivo u radnji i na izradu ove torbe se čeka i po nekoliko mjeseci.

Jasno je da ova torba nije dostupna u svim krajevima svijeta i da ne može svako da je priušti, ali je zato Vlahović sa zadovoljstvom nosi.

Uz N1 igrajte fantasy posvećen predstojećem Evropskom prvenstvu i osvojite vrijedne nagrade. Više informacija možete pronaći OVDJE, a registraciju na Fantasy Euro 2024. možete pronaći na OVOM LINKU.

Ne propustite priliku da budete dio najvećeg fudbalskog spektakla – N1 Fantasy Football – vaša igra, vaša pravila!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!