FK Velež oduševljen potezom Dobojlija: Za svaku pohvalu! (FOTO)

Nogomet 24. sep 202315:02 1 komentar
FK Velež Mostar/Facebook

Fudbaleri Veleža jučer su savladali u okviru 8. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine ekipu Sloge iz Doboja rezultatom 4:2. Meč je odigran na stadionu Rođeni po iznimno kišovitom vremenu.

Junak utakmice Rođenih nakon utakmice bio je Nermin Haskić koji je postigao hat-trick, dok je jedan pogodak za mostarski klub u samom finišu postigao Adnan Džafić.

U Veležu su ostali iznenađeni potezom Dobojlija, koji su očistili svoju svlačionicu do posljednjeg detalja.

“Po završetku sinoćnje utakmice 8. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, osoblje našeg stadiona Rođeni ostalo je ugodno iznenađeno prizorom kojeg su zatekli u gostujućoj svlačionici. Dobojlije su, kako to i dolikuje velikom klubu, gostujuću svlačionicu ostavili u besprijekorno čistom i urednom stanju. Način na koji su se naši sinoćnji gosti iz Doboja ophodili prema imovini Fudbalskog kluba Velež predstavlja primjer sportskog ponašanja i uzajamnog poštovanja dva kluba bogate tradicije. U utakmici koja je obilovala uzbuđenjima, Rođeni su uz hat-trick raspoloženog Nermina Haskića, te jednim golom Adnana Džafića ostvarili sigurnu pobjedu rezultatom 4:2 i na najbolji način “ovjerili” pobjedu sa gostovanja u Konjicu. Fudbalski klub Velež Mostar zahvaljuje se ekipi FK Sloga Meridian na lijepom gestu koji zasigurno može poslužiti kao primjer svim bh. sportskim kolektivima i želi im puno sportske sreće u nastavku takmičenja”, saopštili su iz FK Veleža.

Zaista potez za svaku pohvalu!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare