Mbappe propustio trening Francuske, sve izglednije da neće igrati protiv Nizozemske

Nogomet 19. jun 202420:21 0 komentara
Foto: REUTERS/Thilo Schmuelgen

Kylian Mbappe, najveća zvijezda francuske nogometne reprezentacije i jedan od najboljih igrača na svijetu, nije u srijedu sudjelovao na treningu Francuske, dva dana prije utakmice drugog kola grupe D Eura protiv Nizozemske.

Premda se o njegovom statusu još nije službeno oglasio Francuski nogometni savez, ovo je još jedan podatak po kojem je vjerojatnije da Mbappe zbog povrede nosa neće igrati derbi susret Grupe D protiv Nizozemske u petak. Te su dvije reprezentacije ostvarile pobjede u premijernim nastupima, Nizozemska 2-1 protiv Poljske, a Francuska 1-0 protiv Austrije. Trenutno se Mbappe i dalje vodi kao neizvjestan za nastup u petak.

Još prije dva dana dio francuskih medija je objavio kako će Mbappe preskočiti ogled protiv Nizozemaca. Francuski nogometni savez je jedino, dan nakon susreta protiv Austrije, objavio kako Mbappe neće obaviti operativni zahvat nosa tokom Eura, već da će nastaviti s nastupima na turniru uz pomoć zaštitne maske.

U ponedjeljak je Mbappe povrijedio nos, u samoj završnici susreta protiv Austrije. Mbappe je licem žestoko udario u rame suparničkog igrača Dansa i pritom jako ozlijedio nos. Uz dosta krvi i sa slomljenim nosom Mbappe je morao napustiti travnjak.

Uz N1 igrajte fantasy posvećen predstojećem Evropskom prvenstvu i osvojite

vrijedne nagrade. Više informacija možete pronaći OVDJE, a registraciju na Fantasy Euro 2024. možete pronaći na OVOM LINKU.

Ne propustite priliku da budete dio najvećeg fudbalskog spektakla – N1 Fantasy Football – vaša igra, vaša pravila!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!