Mortus pijanom Grealishu nudili invalidska kolica, a danas mora Southgateu

Nogomet 13. jun 202314:43 0 komentara
OLI SCARFF / AFP

Najluđi igrač Cityjeve proslave trostruke krune bio je definitivno Jack Grealish.

Engleski reprezentativac i zvijezda Cityja Jack Grealish u tri dana je, pivo po pivo, viski po viski, dostigao ikonski status među otočkim navijačima kakav je svojedobno imao legendarni Paul Gascoigne.

I zaslužio ga je jer je u tri dana pijanog slavlja sa svojim suigračima ispio toliko alkohola da će se njegova jetra danima oporavljati.

OLI SCARFF / AFP

Naime, čovjek je bio mortus pijan tri dana u komadu, a između parade u Manchesteru i naslova u Istanbulu stigao je skočiti na Ibizu, na kojoj se toliko napio da su njegovim suigračima koji su ga pijanog iznosili iz hotela ponudili invalidska kolica da ga odguraju u zračnu luku.

Sve je krenulo po završetku utakmice oko ponoći u subotu po hrvatskom vremenu. Grealish je poslije pobjede protiv Intera zagrlio „ušati trofej“ i počeo natakati alkohol u sebe.

Oko četiri poslijepodne u nedjelju snimili su ga u Manchesteru u društvu Bernarda Silve, a tih 12-ak sati koliko je prošlo između Istanbula i Engleske, proveo je na Ibizi na razularenoj pijanki u hotelu prije nego li se pojavio na paradi kroz grad.

OLI SCARFF / AFP

Čini se kako ga je slavlje malo sustiglo na Ibizi jer ga je suigrač Kyle Walker morao iznijeti iz hotela, a navodno su im ponudili invalidska kolica kako bi ga lakše odgurali nazad na avion.

“Ipak su ga uspjeli ugurati u bus, ali nije mogao hodati do aviona pa su im ponudili kolica da ga odguraju. Ipak, je uspio uspeti se u avion uz salve smijeha svojih kolega”, ispričali su očevici.

Za tulum na Ibizi Grealish se konačno presvukao oko ponedjeljak poslije podne, a u Manchesteru su bili u ponedjeljak oko sedam poslije podne. Stigao je u tramvaju na paradu na kojoj je, jasno, ponovo bio glavni jer na krovu busa nedugo zatim snimljen kako izlijeva šampanjac u grlo.

Oporavljat će se vjerojatno do kraja sedmice, ali što je najgore za njega, danas se mora javiti izborniku Garethu Southgateu!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!